Professionele verpleging aan huis Regio Mol en Balen

Thuisverpleging De Kei (Mol, Balen) is gespecialiseerd in professionele thuisverzorging. Iedereen die verpleegkundige verzorging aan huis nodig heeft, kan steeds terecht bij onze thuisverpleegkundigen.

Respect voor individuele kenmerken als karakter, achtergrond, cultuur en eigen leefstijl van onze medemens vinden we belangrijk. Thuisverpleging De Kei stelt de cliënt centraal en heeft als missie het ondersteunen, behouden en/of bevorderen van kwaliteit van leven.

Kwaliteit betekent dat wat we doen, past bij het leven wat mensen willen leiden binnen hun (on)mogelijkheden. Keuzevrijheid, zelfredzaamheid, eigen regie en veiligheid staan hierbij centraal. Dit vraagt om vraaggerichte zorg die de individuele kwaliteit van leven van de cliënt ondersteunt.

Samenwerking tussen de zorgprofessional, de cliënt en haar ondersteuners staat bij De kei hoog in het vaandel. Iedereen die bij het zorgaanbod betrokken is wordt gestimuleerd actief mee te denken hoe de beste zorg aan een specifieke cliënt geboden kan worden. Zo ontstaan er creatieve ideeën die de cliënt in de zorgbehoefte kunnen ondersteunen. Thuisverpleging De Kei kan zo efficiënter en doelmatiger werken en de kwaliteit van zorg verhogen.

Onze diensten

THUISVERPLEGING
THUISVERPLEGING

Of u kortstondig behoefte hebt aan thuisverpleging na bijvoorbeeld een ingreep, of u heeft langdurig verpleging aan huis nodig. Uw comfort, en dat van de zorgvrager primeert.

Lees meer
VERPLEEGDIENSTEN
VERPLEEGDIENSTEN

Wij kunnen u altijd de juiste verpleegdiensten op maat aan huis aanbieden. U kan op ons beroep doen voor alle verpleegkundige zorgen aan huis in de regio Mol - Balen.

Lees meer
PALLIATIEVE ZORG
PALLIATIEVE ZORG

Wij zorgen voor comfortzorg aan huis en pijn en symptoombestrijding in samenspraak met de huisarts.

Lees meer
ZIEKENFONDS
ZIEKENFONDS

Thuisverpleging De Kei aangesloten is bij het RIZIV hoeft u zich niet te bekommeren over de factuur van uw thuiszorg. Wij werken volgens de derdebetalersregeling.

Lees meer